Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Vítám vás na mém Blogu o tom jak na registraci PayPalu s tipy pro využití této internetové peněženky. Paypal je výhodný z důvodu bezpečného nákupu na mnoha místech světa a je nejrozšířenějším platidlem tohoto typu. Bez této platební metody bych kromě Amazonu svou kreditku rozhodně nevytahoval, takže máte li zájem o registraci můžeme začít. Důležité je vědět, že vše píšeme bez háčků a čárek. Také je potřeba si pamatovat údaje které sami zvolíte.
                                                                                                                                                            1.Klikněte na pole PayPal umístěné v horní části na této stránce .2. Otevře se vám okno kde stačí kliknout na modré tlačítko Sign up for free ve středu obrazovky .3. Klikněte na políčko Your Country or Region a zvolte naši zemi. Dále pak máte na výběr ze dvou možností. Doporučím vám tu vlevo s nápisem PayPal For You ale pouze v případě, že chcete PayPal užívat pouze k nákupu.
                                                                                                    
4. Na této stránce je potřeba vyplnit tyto údaje: Vaše emailová adresa, Vaše heslo min: 8 znaků. Ještě jednou vaše heslo pro potvrzení, vaše Jméno, dále Příjmení adresu nahlášenou k vašemu bankovnímu účtu. Políčko pro druhou adresu nemusíte vyplnit Město, Kraj, Směrovací číslo a do posledního pole 9 čísel vašeho telefonu. Po vyplnění těchto údajů klikneme na tlačítko Agree and Create Account PayPal.
                                                                                                    
5. Na této straně máme na výběr ze dvou možností tou první je PayPal account .6. Po kliku na nápis se vám objeví stránka s informacemi pro převod peněz na váš PayPal účet. Tyto informace jsou pro vás velmi důležité takže doporučuji vytisknout nebo důkladně opsat.
                                                                                                   
Druhou možností je nápis Credit card kde můžete přidat vaši kartu k účtu PayPal. Tato možnost se mi zdá výhodnější a to z důvodu které uvádím zde. Peníze na účet PayPal můžete vyslat oběma způsoby. V případě, že tak učiníte kartou musí tato karta splňovat podmínky pro platbu na internetu.
                                                                                                   
Po odeslání objednávky jste požádáni o přihlášení se na účet a potvrzení této transakce. Můžete tak učinit kliknutím na nápis Get verified PayPal umístěný přibližně uprostřed v horní části. Pokud jste návod jak založit PayPal použili tak vám blahopřeji k vaší zbrusu nové PayPalové peněžence.
                                                         
http://malotraktory.info/