Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

PayPal.com

PayPal.com funguje na mnoha místech světa a je to firma se kterou nemusíte mít obavy, že zneužije vašich osobních údajů.
                                                                                                   
Dá se říci, že PayPal se stal nejvíce používaný na převody peněz na naší planetě. Tuto peněženku použije denně statisíce lidí. Nejvíce peněžních transakcí ovšem proběhne na internetové aukci Ebay. PayPal je tam nejvíce používané platidlo a to z důvodů bezpečí převodu vašich financí.
                                                                                                    
Na internetové aukci Ebay je všechno k sehnání a najdete tam obrovské množství malých prodejců kterým je ideální platit právě PayPalem. Je to z důvodů případné reklamace z vaší strany. Může se stát, že nebudete spokojeni se stavem dané věci a budete ji chtít vrátit. Což s internetovou peněženkou můžete a také dostanete plnou náhradu zpět na váš účet.
                                                                                                    
Společnost PayPal bude mít po celou dobu kontrolu nad transakcí a jestliže zboží vyšlete prodejci nazpět bude jen otázkou času kdy vaše peníze přistanou zpět na vašem PayPal účtu. A to je velkou výhodou, protože obchodník si ze všeho nejvíce chrání vlastní kapsu a v tomto případě o návratu vašich peněz nerozhoduje obchodník ale firma PayPal.
                                                                                                    
Výhodou je rovněž, že s PayPalem se dá platit i ve více vzdálených zemích což jste měli možnost zjistit pokud jste použili můj návod na registraci u PayPalu samotného.