Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

PayPal cz

Tady bych chtěl říci pár slov o tom, že v dnešní době si člověk opravdu nemůže být jistý kde a na koho narazí zvláště pak na internetu. Takže podvodníků a chytrákú kde se můžeme v internetovém prostředí  pohybovat při hledání jobu a Paypalovou peněženkou v kapse někdy jen hemží.
                                                                                                    
Nabízejí všechno možné od softvéru který dostanete zcela zdarma z takzvaných open source po nabídky opravdu lukrativní PayPal práce. Mnohé z nich také končí žádostí o vaše osobní data jako Jména, Bydliště, Banky u které máte založený účet i s čísly vašeho účtu pro převod financí. Později přichází zjištění, že převod se sice konal jenom ne tím směrem kterým jsme očekávali.
                                                                                                   
Tohle se netýká pouze nabídek práce, uvedu příklad. Docela nedávno si mi jeden můj kamarád stěžoval, že prodal svůj Počítač ale z peněz neviděl ani korunu. Popisoval mi jak si podal inzerát na Craigslist.com. Je to zdarma tak proč to nezkusit.
                                                                                                   
Nečekal dlouho a přišla mu odpověd, že se jim počítač líbí a mají zájem o koupi. Prý ho chtějí pro svého bratrance který je toho času v Nigérii. S omluvou z jejich strany a s příslibem vyšší částky než jakou žádal poslal počítač na danou adresu. Samozřejmně až po transakci která se konala přes PayPal.
                                                                                                    
Asi dva týdny na to mu PayPal poslal oznámení, že částka připsána k PayPal účtu je pozastavena z důvodů stížnosti druhé strany o neobdržení zásilky a měsíc na to byla suma vrácena zpět. Jednoduše proto, že PayPal má striktní pravidla a vy pokud neprokážete dodání zásilky což byl tento případ dojde k tomu, že se společnost přikloní ku straně která podala stížnost.
                                                                                                    
Tomuto způsobu se říká Nigerijské podvody. Tady máme příklad, že i s PayPalem si můžeme snadno připálit prsty. Můj obvyklý postup před jakoukoliv finanční transakcí je, že si danou firmu napíšu do Google vyhledávače spolu se slovy reviews nebo scam. Na Netu je spoustu informací a většinou stačí pár minut a víte na čem jste.